Известие

Collapse
No announcement yet.

Теч на вода

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Теч на вода

Здравейте всички.Имам проблем с изтичаща вода, колата е Алфа Ромео 156 2.0 ТС. Първо си помислих, че е от казанчето за водата или от някой маркуч, но след по-обстоен преглед мисля, че тече от много странно място. Там където маркуча от долната страна на казанчето влиза в двигателя, но след металната свръзка, смисъл не е на свръзката където маркуча влиза в металната тръбичка излизаща от двигателя, ами там където металната тръбичка влиза в двигателя. Дано се е разбрало, че и аз как го обясних ... Та мисълта ми е има ли там някаква гарнитура или някакви уплътнения, че мястото е много странно, или някакви други идеи ...
    Мерси много
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
    DUCATI Monster
    Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX

Другата идея е като при мен,гарнитура на глава баш от там при първи цилиндър
    EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
    Suzuki GSXF600 99г.
    Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

Още утре ще го проверя този вариант, мерси много. Иначе водата изтича доста бързо от там някъде, не е като да капе леко, при теб горе долу каква беше ситуацията да я сравня с моята ?
      DUCATI Monster

Comment

Здравей колега, има гарнитура между главата и тази извита тръба, която разпределя охладителната течност. Пада се над компресора на климатика. Металната тръба се държи към главата на 3 болта- два от към компресора на климатика и един при колекторите. Лошото е че единия се пада зад компресора и няма добър достъп до него. Ако искаш снимай от къде ти тече да видим дали говорим за едно и също нещо.
        GTV

Comment

От това, което прочетох мисля, че е за същото нещо. Ще кача тези дни и снимки да видим.
          DUCATI Monster

Comment

Оказа се водна помпа Вече е сменена и проблемът е решен. Благодаря за мненията на колегите по-нагоре
            DUCATI Monster

Comment

Working...
            X